Meng & Company a/s

Vestre Stationsvej 7
2960 Rungsted Kyst

Email: skrivtil@meng.dk

Tlf.: +45 702 12345

Ledelse

Vækst er noget vi skaber sammen

På baggrund af næsten 30 års arbejde med og for fremragende organisationer over hele verden har vi opsamlet de væsentligste parametre, der kendetegner de strømlinede og effektive ledelser, som brillerer i toppen af performanceskalaen.

Vi har ekstraheret det, som har gjort en forskel, og fundet en stribe indsigter, som tilsammen skaber en adfærd, der bringer en lederuddannelse frem, skaber en organisationskultur og en afledt udvikling, der er nødvendig for at holde organisationens medarbejdere og resultater i fremdrift.

Udannelsens
opbygning

Lederuddannelsen understøtter, at virksomheden har en organisation og en ledelse, der er motiverende i tanke og handling. Uddannelsen er opbygget således, at deltagerne får tillært en række konkrete færdigheder, som omsættes til praktik undervejs.

Deltagerne præsenteres for en lang række cases, der placerer det lærte i virkeligheden – og skaber et spejlkabinet, der undervejs gør det muligt for den enkelte deltager at se og arbejde med sig selv og sin egen virkelighed i et ledelsesperspektiv.

Virksomhedstilpassede forløb

Ledelsesuddannelsen kan også gennemføres som et lukket virksomhedstilpasset forløb, hvor man med fordel kan kombinere uddannelsen med analyser.

Hvorvidt det skal gennemføres som et modulbaseret forløb eller som et intensivt forløb over 5 sammenhængende dage inkl. en enkelt forankringsdag 4-6-uger efter, er op til jer som virksomhed.


Vil du vide mere, så giv os et kald.

Kontakt os

Henrik Meng

Senior konsulent

henrik@meng.dk
Mobil: + 45 40 53 66 12

Casper Olesen

Senior konsulent

casper@meng.dk
Mobil: + 45 23 23 31 23

Meng & Company a/s © 2023. All Rights Reserved. CVR 13778140