Meng & Company a/s

Vestre Stationsvej 7
2960 Rungsted Kyst

Email: skrivtil@meng.dk

Tlf.: +45 702 12345

Om Meng

Imødekommende tilgang til job og liv

Siden 1990 har vi skabt enestående løsninger med garanteret effekt. Der er efterhånden ikke den branche, vi ikke har arbejdet for. Fælles for alle vores leverancer er, at de handler om mennesker. Vores bidrag har altid været at få dygtige mennesker til at blive endnu dygtigere, arbejde endnu bedre sammen og levere fra allerøverste hylde, uanset om dem, de er på arbejde for, hedder kunder, gæster, patienter, klienter, passagerer, indsatte, lånere eller noget helt ottende.

Meng er efterhånden blevet en betegnelse for en særligt positiv og imødekommende tilgang til job og liv. Og dét er vi slet ikke kede af, for det afspejler så fint vores egen tilgang til vores opgaver.

Igennem årene har vi arbejdet med og for et væld af virksomheder og organistioner i ind- og udland, ligesom vi har inspireret 1000’er af mennesker gennem keynotes og foredrag. 

“I har formet mit liv på så mange måder” er en sætning, vi ofte hører, når vi møder medarbejdere og ledere, der for år tilbage har gennemgået et Meng-forløb. Vi gør en ære i at levere det bedste, vi ved. Og vi tager det ansvar, der følger med at inspirere mennesker, ganske alvorligt i alt, hvad vi gør.

Erfaring forpligter

En kunde sagde for mange år siden: “I skal være omhyggelige med de råd, I giver os, for vi har en tendens til at følge dem.” Det forpligter at være dygtig – og at have erfaring. Ved ved nemlig, at begge dele har den største effekt, når man holder sig opdateret og i form. Også hvad rådgivning og træning angår.

Derfor får du ikke bare vores bedste råd, når du har Meng på holdet.
Du får også dygtige mennesker, der tænker sig om på JERES vegne.

Kontakt os

Henrik Meng

Senior konsulent

henrik@meng.dk
Mobil: + 45 40 53 66 12

Casper Olesen

Senior konsulent

casper@meng.dk
Mobil: + 45 23 23 31 23

Meng & Company a/s © 2023. All Rights Reserved. CVR 13778140