Meng & Company a/s - Eksperter i medarbejderengagement og kundeoplevelser

|

|

|

|

|

Est. 1990

|

Medlem af DI Videnrådgiverne

THRILL™

Giv dig og din virksomhed licens til at begejstre hinanden og jeres kunder med en kognitivt baseret træningsmetode, der styrker de fire ben, der bærer virksomheden.

I Meng & Company er vi af den overbevisning, at den bedste måde til at lære noget, er at gøre det, og mere end 25 års positive resultater hos flere end 200 enestående nationale og internationale virksomheder bakker op om denne overbevisning.

 

Vi mener, at forandring kommer indefra. Fra hver enkelt menneske i organisationen. Vores erfaring viser os, at vejen til de ønskede forandringer kommer af at motivere, coache og træne vedholdende via hands on-erfaringer forankret i THRILLog relevante eksempler fra  virksomhedens dagligdag.

 

THRILL er en kognitivt baseret træningsmetode, som giver dig og din virksomhed licens til at begejstre hinanden og jeres kunder. Det er et udviklingsværktøj, som bliver anvendt af tusinder af medarbejdere til at styrke salg, ledelse, relationer, arbejdsklima og resultater. Og det virker!

 

THRILL er et akronym for engagement og entusiasme, et glimt eller en gnist i øjet, passion – og et ønske om at være en del af løsningen. Metoden er resultatet af vores samarbejde med enestående teams og virksomheder rundt om i verden siden 1990, og dets værktøjer er baseret på de udsøgte betingelser, som opgraderer excellente teams.

 

Gør en forskel med THRILL

THRILL™-konceptet og det at have THRILL faktor handler allermest om at ville de gode oplevelser fra hjertet. Om at ’være på’ og tilstede. Vi skal se hver eneste gæst/kunde som et menneske og en åbenlys chance for at gøre en forskel – her og nu.

 

Hvert bogstav i THRILL beskriver et element i det, der skaber den begejstring, som værtskabelighed i sidste ende handler om – THRILL: Tilstede, Hjælpsom, Rosende, Interesseret, Lyttende og Ledende.

 

Arbejdet med THRILL i mange forskellige organisationer har vist metoden som en fremragende katalysator til at fremme

arbejdsglæden og lysten til at bidrage med

uopfordret og overraskende god service samt til forankring af konkrete mål og målsætninger.

Kort præsentationsvideo om THRILL

Den typiske THRILL proces

THRILL er ofte beskrevet som lige præcis den gødning, der manglede, for at styrke den allerede eksisterende strategi – og i sidste ende skabe den ønskede vækst gennem gode kunde-/gæsteoplevelser.

 

Overordnet set hviler THRILLpå fire dimensioner, nemlig de ben som de fleste virksomheder og organisationer står på:

 

  • Medarbejderengagement
  • Kundetilfredshed
  • Salg og indtjening
  • Loyalitet/fastholdelse af kunder og medarbejdere samt effektiv ressourceudnyttelse.

 

Hvert bogstav i THRILL har sin egen betydning - seks sigtelinjer:

 

T Til stede

H Hjælpsom

R Rosende

I Interesseret

L Lyttende

L Ledende

 

 

Hør THRILL-sangen: Hør den her.

THRILL™ træningskit

THRILL er i konstant udvikling og omfatter i dag dilemmaspil med, inspirerende film og introduktions-DVD, træningsmanual, 300  scenarier, dilemmaer og rollespil omkring udvikling af relationer, teams, salg og oplevelser, bogen Værtens Bedste Service, THRILL armbånd samt banner til synliggørelse.

 

Totalkonceptet kan skræddersyes til enhver virksomhed, ethvert team og enhver opgave. Og selvfølgelig kan vi også skræddersy workshops m.v. for ledere og ansatte.

 

THRILL er tilgængelig på dansk, svensk, engelsk, spansk og tysk og kan nemt tilpasses til andre sprog.

 

Produkterne kan også købes enkeltvis ved hen-vendelse til Meng & Company, tlf. +45 70 12 23 44 eller på vores webshop her på hjemmesiden.

Kontakt os

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Tak. Din besked er modtaget

Copyright 2015 © Meng & Company A/S

   Meng & Company a/s   |   Vestre Stationsvej 7   |   2960 Rungsted Kyst                                            Telefon +45 702 12345   |   E-mail: skrivtil@meng.dk